OVER EMMA WORLDWIDE / EUROPE

EMMA WORLDWIDE opende in 1998 in New York City haar deuren als marketing bureau, gespecialiseerd in promotioneel productontwerp en productie.

In de afgelopen 20 jaar hebben wij onze diensten uitgebreid met public relations, re-branding, eventplanning, media-inkoop, business development, social media marketing en e-Commerce. EMMA WORLDWIDE is uitgegroeid tot een allround promotie-, marketing- en media-inkoopbureau. Onze klanten kenmerken de samenwerking met EMMA WORLDWIDE als deskundig, professioneel en creatief in ontwerp en het bedenken van oplossingen.

Vanaf 2019 hebben we de grenzen verlegd naar Europa. Onder de naam EMMA EUROPE bieden we relaties in Europa directe toegang tot het dienstenpakket van EMMA WORDWIDE, maar dan op maat gemaakt voor de Europese markt.

In ons internationale team werken we samen met creatieve denkers, praktische probleemoplossers, ontwerpers, onderzoekers en specialisten in business development en marketing. Allemaal professionals die hun sporen hebben verdiend in de wereld van consumer lifestyle, mode, kunst, design, technologie, hospitality en toerisme.